Chcete účinkovať v kriminálnom seriáli Za sklom 3? Stačí urobiť túto jednoduchú vec!

Ak si myslíte, že máte herecké nadanie a chcete si zahrať v úspešnom seriáli Za sklom 3 po boku Jána Koleníka, Zuzany Kanócz či Tomáša Maštalíra, stačí si kliknúť na konkrétnu facebookovú stránku, ktorá vám pomôže dostať sa na televíznu obrazovku.

​Seriál Za sklom si získal priazeň viacerých divákov, a preto sa televízia JOJ rozhodla potešiť všetkých fanúšikov a nakrútiť aj tretiu sériu. Výborný scenár inšpirovaný skutočnými udalosťami, zaujímavé exteriérové scény a vynikajúce herecké obsadenie sú zárukou kvality tejto kriminálky. Slovenskom v poslednom období zarezonovali výrazné udalosti, ktoré nenechali chladnými ani našich scenáristov. Valeria Schulczová a Roman Olekšák by v nových epizódach chceli poukázať na zložitý súčasný stav spoločnosti a zamerať sa aj na doteraz neobjasnenú vraždu novinára.

​Keďže v každom seriáli účinkuje aj veľa komparzistov, ponúkame vám možnosť stať sa súčasťou skvelého kolektívu a zahrať si s hercami ako Ján Koleník či Tomáš Maštalír. Stačí ak si na facebookovej stránke Movieup casting pozriete, o akú hereckú úlohu máte záujem, následne agentúre pošlete pár základných informácii o sebe aj s aktuálnou fotografiou a možno práve vy sa čoskoro uvidíte na obrazovkách našej televízie. Viac sa dozviete v priloženom videu.