FOTO: Koleník a Maštalír v puberte: Takto kedysi vyzerali lámači ženských sŕdc?!

Ján a Tomáš sú v slovenskom šoubiznise považovaní za sexsymbolov, ktorí majú charizmu a šarm na rozdávanie. Málokto však vie, ako títo herci vyzerali počas pubertálnych rokov.

​​​Tomáš Maštalír a Ján Koleník patria medzi príťažlivých slovenských hercov, ktorí lámu srdcia viacerým fanúšičkám. Málokto však vie, ako títo páni vyzerali v puberte. Tomáš ako žiak základnej školy prednášal prózu a počas gymnázia hrával v divadle. Jeho vášeň k herectvu ho priviedla na VŠMU. Z mladého chlapca vyrástol príťažlivý zarastený muž, ktorý patrí k najlepším slovenským hercom. Určite ho poznáte z viacerých seriálov našej televízie. Komickú postavu si vyskúšal v seriáli Hoď svišťom, Semafor a v Za sklom hviezdi ako úspešný policajný vyšetrovateľ.

​V galérii nájdete fotografie aj Jána Koleníka z jeho mladšieho obdobia. Čím viac pribúdali Jánovi roky, tým väčším fešákom sa stával. Koleník takisto vyštudoval VŠMU, ale venuje sa aj spoločenskému tancu a spevu. Vo viacerých seriáloch ako ZOO, 1890, Za sklom či Panelák si zahral hlavné postavy.