Do seriálu vstupuje nová vyšetrovateľka: Silvia v Za sklom 3 poriadne zamieša karty!

Seriál Za sklom pokračuje treťou sériou, v ktorej pribudne viacero nových postáv a jednou z nich je vyšetrovateľka Silvia. Tú stvárňuje Jana Kolesárová.

Príbeh dvoch elitných policajtov Maxa a Nora, ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky, pokračuje. Do ich tímu prichádza nová vyšetrovateľka Silvia (Jana Kolesárová), ktorá na všetkých pôsobí ako šedá myš. Svojou nenápadnosťou nikomu neprekáža, nevzbudzuje žiarlivosť, ani podozrenie. Nikto ju nevníma ako konkurenciu a ona to patrične využíva. Kolesárovej sa scenár tretej série veľmi páčil, a preto si v seriáli veľmi rada zahrala. ,,Je to krásny projekt. Myslím si, že to bude intenzívne pre slovenského diváka, kedže už aktuálnejšie to už byť nemôže," prezradila herečka.

Detailne premyslená kriminálka opäť ponúkne pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. Seriál nesľubuje len najkvalitnejších slovenských hercov, ale aj vizuálny zážitok, keďže mnohé scény obsahujú výbuchy, naháňačky v autách, či postrelenie ľudí. Určite sa máte na čo tešiť, preto nezmeškajte prvú epizódu seriálu Za sklom 3 . Začíname už budúci týždeň.

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!