Zuzana Kanócz je trojnásobnou mamou: Ako dokáže skĺbiť rodinu a nakrúcanie seriálu?

Obľúbená herečka v kriminálke Za sklom 3 stvárňuje cieľavedomú vyšetrovateľku Hanu. Neznáša nespravodlivosť a vinníkov chce vždy potrestať. Zuzana Kanócz sa na nakrúcanie tretej série seriálu veľmi tešila.

V seriáli Za sklom 3 pracujú na závažných zločinoch štyria vyšetrovatelia. K Maxovi, Norovi a Hane pribudne nová posila, ktorou je Silvia. Spolu sa snažia dostať do väzenia politikov a významných podnikateľov. Hana má neustálu tendenciu nikomu neveriť a na každého si dáva veľký pozor.

​Zuzana Kanócz sa na nakrúcaniu tretej série obľúbenej kriminálky veľmi tešila, pretože na pľaci sa vždy stretne skvelá partia. Charizmatická herečka to má teraz oveľa náročnejšie, pretože je už trojnásobnou mamou a skombinovať prácu i rodinu nie je vždy veľmi jednoduché. ,,Niekedy to zvládam, niekedy je to dosť ťažké," zdôverila sa Zuzana. S ratolesťami jej samozrejme pomáha priateľ Juraj Loj, ktorý tiež účinkoval v seriáli Za sklom. Niekedy Lucas, Izabella a Leyla svojho ocina nevidia viac dní, a preto jeho prítomnosť vždy veľmi ocenia. ,,Keď príde Juraj domov, deti bežia za ním do predsiene a objímajú ho," prezradila herečka. V priloženej fotogalérií nájdete ich spoločné fotografie. Pozrite sa, aká je z nich rozkošná rodinka.

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!