Úspešná kriminálka Za Sklom 3 bude už čoskoro na obrazovkách! Vychutnajte si špeciálnu upútavku!

Kriminálka Za sklom, ktorá je plná napätia, pátrania a vypätých situácii, opäť ponúkne pohľad za sklo udalostí, ktoré nedávno otriasli Slovenskom. Seriál je zárukou kvality ako po vizuálnej stránke, tak po skvelom hereckom obsadení.

Seriál Za sklom 3 budete už 1. októbra môcť sledovať na obrazovkách televízie JOJ. Kriminálka bude aj vo svojej tretej sérií inšpirovaná skutočnými udalosťami, ktoré len nedávno otriasli Slovenskom. Minuloročná vražda novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej nenechali chladnými scenáristov, ktorí chceli poukázať na zložitý stav v súčasnej spoločnosti.

​Seriál Za sklom 3 tak bude opäť poukazovať na dianie na Slovensku. Zárukou kvality okrem prepracovaného scenáru, bude aj herecké obsadenie. Tešiť sa môžete na Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra, Zuzanu Kanócz, Alexandra Bártu či Kamilu Magálovú a mnohých ďalších. Okrem hviezdnych hercov nebude núdza ani o zaujímavé exteriérové scény. Veľa o tom napovie aj upútavka, ktorú si môžete pozrieť vo videu.

Sledujte seriál Za sklom 3 už 1. okktóbra na JOJke!