Táňa Pauhofová otvorene o seriáli Za sklom 3: Toto jej kolegovia z Prahy závidia!

Obľúbená herečka stvárňuje v úspešnej kriminálke Za sklom ambicióznu právničku, ktorá sa v tretej sérii raduje z kariérneho postupu. Pre Táňu Pauhofovú je účinkovanie v tomto seriáli veľkou poctou a neskutočne si to váži.

Viktória je Zorina dcéra, ktorá žila dlhé roky v Anglicku a po návrate na Slovensko pracovala pre Slančíka a jeho spoločníkov. Ballová je veľmi sebavedomá a cieľavedomá žena, preto sa jej v tretej sérii podarí aj kariérny postup. ,,Hrám právničku, momentálne už prokurátorku, takže som postúpila," vysvetľuje Pauhofová.

​Obľúbená kriminálka v tretej sérii veľmi autenticky opisuje situáciu v našej krajine. Vražda novinára zmenila atmosféru v spoločnosti a tlaky na vyšetrovateľov sú horšie než kedykoľvek predtým. Nikto nevie, kto za vraždou stojí a strach ovládne viaceré životy. Politikom sa začína rúcať pevná pôda pod nohami a musia pristúpiť na iné pravidlá hry. ,,Rozprávala som sa s priateľmi v Čechách, tak nám úprimne závideli. Je to skvelé a odvážne, že sa robia takéto projekty. Som rada za túto kriminálku a myslím si, že pre divákov to môže byť veľmi zaujímavé," dodáva herečka. Nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu seriálu Za sklom 3, pretože na vás čaká skvelé herecké obsadenie a poriadne pútavý dej.

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!