V Za sklom 3 hviezdi manželka Milana Ondríka: Aha, akú sexicu má herec doma!

Tento sympaťák rozdáva úsmev a dobrú náladu všade kam vkročí. Pri pohľade na Milana by sa nejednej slečne podlomili kolená. Avšak máloktorá fanúšička vie, že Ondrík je šťastne ženatý a radosť mu robia jeho tri roztomilé deti.

Talentovaný herec Milan Ondrík patrí medzi najobsadzovanejších slovenských hercov. A hoci ho mnohí z divákov spoznávajú až v posledných rokoch, na scéne je už celých osemnásť rokov. S našou televíziou spolupracoval na tých najkvalitnejších projektoch ako sú seriály Za sklom, 1890 či Vlci. Najväčšími fanúšikmi a nenahraditeľná opora je pre neho manželka a deti,,Myslím, že som vďaka rodine omnoho silnejší ako človek a mám istotu, bez ktorej by som bol menej hodnotný človek," zamýšľa sa otec troch detí - Adamka, Alžbetky a Anežky. Napriek mnohým povinnostiam a množstvu práce sa však na nedostatok voľného času nesťažuje. Práve naopak, každú voľnú chvíľu s rodinou si cení ešte viac.

​Milan Ondrík hral v seriáli Za sklom 2 mafiána Bongyho, ktorého zavraždili. Pre jeho fanúšikov však máme skvelú správu, pretože sa k nemu budeme aj v tretej sérii obľúbenej kriminálky retrospektívne vracať. Dokonca málokto vie, že v seriáli hrá aj jeho manželka Zuzana, ktorá stvárňuje Babkovu snúbenicu. Viac vám prezradí priložené video.

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!