Zuzana Mauréry otvorene o svojej úlohe v Za sklom: Čo prezradila o tretej sérii?

Charizmatická herečka hrá v Za sklom 3 vypočítavú mrchu, ktorej ide len o peniaze. Jana Balogová dlhé roky spolupracuje s mafiou a má kontakty na správnych miestach.

Jana Balogová prezývaná Kosatka vystupuje v seriáli Za sklom 3 ako ministerka obrany, ktorá je už dlhodobo prepojená s mafiou. Podniká rôzne kšefty s podsvetím a potrpí si na luxus a peniaze. Pozná správnych ľudí, s ktorých vždy dokáže vytiahnuť, čo potrebuje. ,,Pre mňa je tu česť participovať, keďže väčšinou hrám sympatické mamičky a toto je veľká žena. Som vďačná za túto inú polohu," prezradila Mauréry.

Detailne premyslená kriminálka opäť ponúka pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. Smrť novinára mení atmosféru v spoločnosti. Nikto nevie, kto za vraždou stojí a strach ovládne viaceré životy. Politikom sa začína rúcať pevná pôda pod nohami a musia pristúpiť na iné pravidlá hry. ,,V tretej sérii ma čaká kariérny postup. Predtým som to mala za odmenu a teraz to mám za trest," vysvetľuje Zuzana. Nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu seriálu Za sklom 3, pretože na vás čaká skvelé herecké obsadenie a poriadne pútavý dej.

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!