Nekalé kšefty mafie nepoznajú hranice: Do konfliktu s podsvetím sa dostane aj podnikateľ Palček!

Mafiáni majú svojich ľudí všade a nerobí im problém zobrať si všetko, po čom túžia. Svoje o tom vie aj majiteľ hotela Palček, ktorého v seriáli Za sklom 3 stvárňuje Martin Šalacha.

Seriál Za sklom veľmi reálne odzrkadľuje nepríjemné udalosti, ktoré otriasli našou krajinou. Vyšetrovatelia Noro a Maxo dýchajú mafii na krk, no stále majú nedostatok dôkazov. Na výsluch predvolajú aj talianskeho podnikateľa Toniho Badalu, no dopadne to inak než dúfali.

​Do kriminálky vstupuje nová postava Palček, ktorého stvárňuje Martin Šalacha. ,,Je to majiteľ hotela, ktorého Badala nezákonnou cestou o tento podnik pripraví," vysvetľuje herec. Polícia nájde v Palčekovom aute drogy a zbraň. Podnikateľ obviní talianskeho mafiána, že to všetko na neho nastražil a dokonca mu chce nezákonnou cestou ukradnúť jeho hotel. ,,Je veľmi dôležité, aby diváci videli ako to reálne funguje. Aféry vyplávajú na povrch, ale treba si všímať spojitosti a ako sú títo ľudia prepojení na každého. Je to desivé, ako rozhodujú o nás, za nás, ale bez nás," vysvetľuje Šalacha. Nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu seriálu Za sklom 3, pretože na vás čaká skvelé herecké obsadenie a poriadne pútavý dej.

Sledujte seriál Za sklom 3  v utorok o 20:35 hod. na JOJke!