Maroš Kramár si servítku pred ústa nedáva: Prečo korupcia vládne v našej krajine?

Obľúbený herec stvárňuje v kriminálke Za sklom 3 mafiána, ktorý už niekoľko rokov ťahá za nitky a nič nie je pre neho prekážkou. Niektorí politici, sudcovia či policajti sa ho boja a majú pred ním rešpekt.

Maroš Kramár je obľúbený slovenský herec, ktorého charizmu a humor miluje mnoho divákov. V seriáli Za sklom 3 však stvárňuje zákerného podnikateľa Voznera, ktorý kšeftuje s nehnuteľnosťami, vratkami DPH, má na svedomí finančné machinácie a je prepojený s politikmi. Špekuluje ako okradnúť ostatných a čo najviac zarobiť bez práce. So svojimi pofidérnymi obchodmi sa pohybuje po veľmi tenkom ľade, až za hranicami zákona.

​Kramár je veľmi rád, že môže v tomto seriáli účinkovať, pretože odzrkadľuje veľmi dôležitý milník v histórii našej krajiny. ,,Teším sa, že už nie je strach zverejňovať to, čo sa predtým tajilo. Nič nie je horšie, ako keď sa začnú utajovať veci a ľudia sa boja," prezradil herec. Na Slovensku sa stretávame s korupciou a s porušovaním zákona na najvyšších miestach. ,,Dá sa tomu zabrániť, keď súdnictvo a polícia pracuje tak, ako by mali a nenechajú sa uplácať. Potom sa aj nám normálnym ľuďom žije lepšie," vysvetľuje Kramár. Nenechajte si ujsť kriminálny seriál Za sklom 3, ktorý odzrkadľuje nepriaznivú politickú situáciu v našej krajine. 

​Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!