Nedávno porodila a vyzerá úžasne: Manželka Tomáša Maštalíra predviedla sexi krivky!

Život obľúbeného herca Tomáša Maštalíra sa v priebehu jedného roka radikálne zmenil. Našiel ženu svojho života, s ktorou sa po pomerne krátkej dobe zosobášil a už sa pár mesiacov tešia aj z ich prvého dieťatka!

Sexsymbol Tomáš Maštalír aktuálne prežíva najkrajšie obdobie svojho života. To začalo v momente, keď do jeho života vstúpila 35-ročná Banskobystričanka Kristína. Po niekoľkomesačnej známosti sa koncom minulého leta v tichosti tajne zosobášili v zahraničí bez prítomnosti rodiny či médií. Pár mesiacov po svadbe vyplávalo na povrch, že zaľúbení mladomanželia už aj čakajú svoje prvé bábätko.​ Kristína koncom júla porodila dcérku Emu, ktorá robí rodičom obrovskú radosť.

Maštalírova manželka sa nedávno postarala o veľké prekvapenie na módnej prehliadke, kde sa po dvoch mesiacoch po pôrode ukázala v priliehavých žltých šatách. Do pôvodnej formy sa dostala veľmi rýchlo a dokonalú postavičku jej môže mnoho žien len ticho závidieť. Pri pohľade na ňu by určite nikto ani netipol, že v lete priviedla na svet svojho prvého potomka.

Zdroj: Profimedia

​Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!