Maroš Kramár šokoval divákov: Odhodil oblečenie a ukázal sa úplne NAHÝ!

Charizmatický herec Maroš Kramár stvárňuje v seriáli Za sklom 3 podnikateľa Voznera, ktorý si užíva moc a peniaze. Polícia mu dýcha na krk, no stále ho nedokáže posadiť do väzenia.

Maroš Kramár je obľúbený slovenský herec, ktorý v seriáli Za sklom 3 stvárňuje zákerného podnikateľa Voznera, ktorý kšeftuje s nehnuteľnosťami, vratkami DPH, má na svedomí finančné machinácie a je prepojený s politikmi. Špekuluje ako okradnúť ostatných a čo najviac zarobiť bez práce. So svojimi pofidérnymi obchodmi sa pohybuje po veľmi tenkom ľade, až za hranicami zákona.

​Vozner už niekoľko rokov ťahá za nitky a nič nie je pre neho prekážkou. Niektorí politici, sudcovia či policajti sa ho boja a majú pred ním rešpekt. Vyšetrovatelia z NAKA mu však dýchajú na krk a snažia sa ho za všetky zločiny dostať do väzenia. Maxo a Ľudo ho prídu predvolať na vypočutie práve vtedy, keď si užíva relax vo wellnesse. Maroš Kramár alias Vozner leží na masérskom stole úplne nahý a divákom sa ukázal tak, ako ho pán Boh stvoril. 

​Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!