Sexi ako nikdy predtým: Zuzana Mauréry odhodila nohavičky a predviedla poriadnu dračicu!

Charizmatická herečka hrá v Za sklom 3 vypočítavú mrchu, ktorej ide len o peniaze. Jana Balogová je schopná urobiť čokoľvek, len aby dosiahla svoj vytúžený cieľ.

Jana Balogová prezývaná Kosatka vystupuje v seriáli Za sklom 3 ako ministerka vnútra, ktorá je už dlhodobo prepojená s mafiou. Podniká rôzne kšefty s podsvetím a potrpí si na luxus a peniaze. Pozná správnych ľudí, z ktorých vždy dokáže vytiahnuť, čo potrebuje. ,,Pre mňa je tu česť participovať, keďže väčšinou hrám sympatické mamičky a toto je veľká žena. Som vďačná za túto inú polohu," prezradila Mauréry.

​​Detailne premyslená kriminálka opäť ponúka pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. Smrť novinára mení atmosféru v spoločnosti. Nikto nevie, kto za vraždou stojí a strach ovládne viaceré životy. Politikom sa začína rúcať pevná pôda pod nohami a musia pristúpiť na iné pravidlá hry. Jana Balogová je schopná urobiť čokoľvek, len aby dosiahla svoj vytúžený cieľ. Vo svojej posteli strieda mužov ako špinavé ponožky a najnovšie strávi noc s ďalším vplyvným mužom. Viac vám prezradí priložené video

Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!