Kamila Magálová opäť ako šéfka vyšetrovateľov: Prečo prijala účinkovanie v Za sklom 3?

Zora Ballová mala vždy úplnú dôveru u všetkých vyšetrovateľov. Jej návrat do vodcovskej pozície potešil viacerých členov NAKA.

Zora bola od začiatku seriálu šéfkou vyšetrovateľov, ktorá sa na vodcovskú stoličku dostala spravodlivou cestou. Nebola nikoho nominant, mala skvelé výsledky a žiadne korupčné kauzy alebo kompromitujúcu minulosť. Napriek tomu, niekomu prekážala, keďže sa rozhodli poslať ju na dôchodok. V tretej sérii sa vrátila, v kriminálke zohráva naozaj dôležitú úlohu, a preto na pľaci strávila mnoho času. ,,Ja som taká vyčerpaná, že keď bude štvrtá séria Za sklom, začne to mojím pohrebom. Nejaký mafián ma odpáli," smeje sa Magálová.

​Na všetkých hercov a členov štábu doliehal počas nakrúcania fakt, že to, čo sa deje pred kamerami, sa nedávno odohrávalo v skutočnom živote. To bol tiež jeden z dôvodov, prečo Magálová prijala úlohu Zory Ballovej. ,,Je to aktuálny seriál, vynikajúco napísaný a som veľmi rada, že tu môžem účinkovať," vysvetľuje Kamila. Nenechajte si ujsť posledné dve epizódy a vychutnajte si veľké finále obľúbeného seriálu Za sklom 3.

Sledujte seriál Za sklom 3 v dvoch epizódach po sebe v utorok o 20:35 hod. na JOJke!