Zuzana Kanócz rozpredáva oblečenie po deťoch: Krásne kúsky za symbolickú cenu!

Obľúbená herečka je už trojnásobnou matkou a priateľ Juraj Loj i rozkošné detičky jej robia obrovskú radosť. Zuzana momentálne potešila fanúšikov, pretože usporiadala verejný bazár, na ktorom predáva oblečenie po svojich deťoch.

​Herecká dvojica Juraj Loj a Zuzana Kanócz tvoria prominentný pár viac ako trinásť rokov. Dvojica si v minulosti prešla krízou, no teraz fungujú ako šťastná rodinka a spolu vychovávajú syna Lucasa, dcérku Izabellu a najmenší poklad Leylu

Zuzana občas na sociálnu sieť pridá fotografiu jej krásnej rodinky, no detské tváričky veľmi neukazuje. Teraz však potešila mnohé mamičky, pretože sa rozhodla usporiadať verejný bazár, v ktorom predáva krásne oblečenie po svojich deťoch. ,,Takže, začíname! Verím, že sa vám niektoré vecičky zapáčia. Prosím, ak by ste mali o niečo záujem, píšte pod fotku. Prvý berie, ja sa na prvého kontaktujem v správe a dohodneme sa. Ak by sa niečo vyskytlo, kvôli čomu by to nakoniec nevyšlo, automaticky je na rade druhý záujemca. Tak hádam to spolu dáme a budete spokojní aj vy, aj ja,napísala herečka na Instagrame.

View this post on Instagram

Lupilu,6-12m, 2€ ?

A post shared by Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz) on