Juraj Bača má novú parťáčku: Neuveríte, ako sa spoznali!

Obľúbený herec Juraj Bača má slabosť pre psov. Svoju parťáčku našiel počas cesty na dovolenku. Neuveríte, odkiaľ naňho vyskočila.

​Herec zo seriálu Som mama či Za sklom Juraj Bača sa so svojou štvornohou partáčkou stretol nečakane. Jeho psík Niki mu prišiel do života úplne sám. Stalo sa tak počas jeho dlhej cesty na dovolenku. Herec sa zastavil na benzínovej pumpe, aby si oddýchol a trochu sa poňaťahoval, užil si kávičku, keď tu naňho z hŕby smetí vykukli roztomilé očká. Herec psíka nakŕmil a myslel si, že to bude stačiť. Avšak pumpár ho presvedčil, aby si ho zobral, pretože v danom mieste sa potuluje veľa štvornohých chlpáčov. "Stála pri mne a tak som sa zamyslel nad svojím životom, mal som také všelijaké obdobie. Vždy som bol názoru, že psík si má nájsť vás, preto som to nepokladal za úplnú náhodu," priznal pre čas.sk. Odvtedy sú nerozlučnou dvojkou.

Niki však nie je len taký obyčajný psík. "Onedlho bude herečka, pretože hrá so mnou v českom filme. Bol to nápad pána režiséra," prezradil Juraj Bača. Herec sa síce sprvu bál, či to jeho parťáčka zvládne, ale nakoniec sa ukázala ako veľmi talentovaná. "Hneď sa na pľaci chytila a všetci ju milujú," hrdo skonštatoval sympatický blondiak.

View this post on Instagram

O chvíľu to bude rok, čo mi toto stvorenie prišlo doslova do cesty. Spolu s ňou mi do života prišla aj láska. Našli sme sa v tej správnej chvíli. Vždy, keď som sa neskoro v noci vracal z divadla, koncertov či moderovačiek - čakala na mňa a tešila sa, akoby ma nevidela rok. Myslel som si, že to je preto, že som s ňou tak málo. Dnes kvôli Corone necestujem a som s ňou každý jeden deň, no jej radosť, keď ju ráno prídem pohladkať, pretrváva rovnaká a keď nebodaj odchádzam, tvári sa takto :) Moja Nikinka ♡ #pes #psiadusa #psieoci #dogs #dogsmile #dogsofinstagram #doglover #love #motivation #mojpes #beautifuldog #beautifuldogs #goodvibes #goodmorning #mydog #blackandwhite

A post shared by Juraj Bača (@jurajbaca) on

Tagy: Juraj Bača