Geissenovci a Vinari

Premiérové leto na JOJke: Geissenovci, Vinári, nové seriály a kinohity

Máme pre vás leto plné noviniek.

Leto je v plnom prúde, čoskoro sú tu prázdniny a s nimi prichádza aj nová letná vysielacia štruktúra. S príchodom dovoleniek, sezóny uhoriek a najteplejších dní roka dostávajú niektoré projekty počas júla a augusta pauzu, čo vytvorilo priestor pre nové tituly či premiérové časti tých osvedčených aj neokukaných, na ktoré sa s nami môžete tešiť už teraz.

Prichystali sme pre vás úplné seriálové novinky i premiérové časti seriálov, ktoré máte najradšej. Medzi úplné novinky patrí český komediálny seriál z vinárskeho prostredia nám tak blízkej Moravy – Vinári, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších seriálov uplynulých rokov v Česku. Seriál so známymi hereckými menami vám prinesieme už 1. júla o 20:30. V premiére privítame aj ďalšiu seriálovú novinku Taxi Brooklyn, tentoraz z dielne americko-francúzskej produkcie, inšpirovaný úspešným francúzskym filmom Taxi, a to hneď po Kuriérovi vždy v utorky a štvrtky. Prvú časť uvidíte už 30. júna o 21:40!

S novými časťami prichádzajú aj osvedčené seriálové klasiky, ktoré ste si už v minulosti obľúbili. S premiérovou druhou sériou sa vráti obľúbený akčný seriál Kuriér. Frank Martin, ktorý sa živí ako kuriér, dopravuje rôzne špeciálne a často aj ilegálne zásielky. Sledujte jeho osud každý utorok a štvrtok, najbližšie už 30. júna o 20:30! Aké by to bolo leto, keby sa na JOJke neobjavil najobľúbenejší kriminálny seriálKosti, ktorého premiérová desiata séria sa na JOJke objaví od 8. júla o 22:00.

Pokračovať budú aj osvedčené tituly s premiérovými časťami. Prichystali sme si pre vás pokračovanie úspešnej reality šou Geissenovci, v ktorej nazrieme do života známych a kontroverzných nemeckých milionárov Róberta a Carmen Geissenovcov a ich podarených detí. Celebrity nás zavedú do svojho súkromia a odhalia ďalšie príbehy s ich každodennými starosťami a radosťami. Tí sa na našej obrazovke objavia až trikrát týždenne už od utorka 30. júna o 22:45!

Na JOJke sa okrem nových seriálových titulov objaví aj množstvo filmových premiér. Piatky budú patriť najnovším akčným snímkam ako Vojak či 12 kôl, soboty budú oddychové a venované komediálnemu žánru, kedy vám napríklad ponúkneme obľúbené Kameňáky a v nedeľu sú pre vás nachystané ďalšie filmové premiéry.

Pripravte sa už teraz na skvelé leto plné filmových i seriálových noviniek!