štefan pri traktore

Kauza traktor

Štefan odmieta výhru pre najobľúbenejšieho farmára 2. série šou Farmár hľadá ženu, pretože traktor pre víťaza je iba zápožičkou na štyri mesiace.

Fúzatý farmár patrí ku skupine ľudí, ktorí podpíšu zmluvu bez toho, aby si ju poriadne preštudovali. teraz sa mu to vypomstilo! V ankete o najobľúbenejšieho farmára druhej série šou Farmár hľadá ženu zvíťazil s jasným náskokom a už sa tešil na nový traktor. Akosi si však nevšimol, že v zmluve sa jasne hovorí o tom, že hospodársky stroj vo výbave, akú si vyberie, bude mať k dispozícii štyri mesiace na zapožičanie. Štefan tak výhru odmieta, rátal totiž s tým, že traktor bude jeho navždy a teraz je vraj všetkým známym na smiech. 

"Televízia hovorila veľmi jasne, že ide o zápožičku, tento fakt sa nachádza aj v zmluve, ktorú všetci farmári riadne podpísali. Informáciu o zápožičke farmárom jasne komunikoval aj štáb pri samotnej výrobe relácie," vyjadrila sa PR manažérka projektu Perla Vohralíková. Štefan odmietnutie zdôvodnil aj tým, že požičaný traktor by nechcel,  pretože by sa bál, že ho náhodou poškodí. Pritom dodávateľ deklaroval, že vozidlo by bolo na daný čas riadne poistené a náklady by znášal výrobca.