Speváčka Monika Bagárová otvorene: Jej veľký sen sa rozplynul!

Takmer každý spevák či speváčka zrejme sníva o dôležitom míľniku - mať koncert vo vypredanej O2 aréne. Speváčke Monike Bagárovej sa ale tento sen rozplynul priamo pred očami. Na Instagrame totiž nečakane oznámila, že svoje plánové vystúpenie ruší!

Po kamarátovi Janovi Bendigovi ruší svoju veľkú šou v O2 aréne aj Monika Bagárová. Informovala o tom svojich fanúšikov sama, na svojej sociálnej sieti. „Pretože ste pre mňa po mojej rodine tí najdôležitejší, rada by som sa vám touto cestou ospravedlnila. Rozhodla som sa zrušiť svoj vysnívaný koncert 12. septembra v O2 Aréne. Som každému z vás, ktorí ste sa na koncert tešili, vďačná. Našlo sa vás niekoľko tisíc a ja vám za to z celého srdca ďakujem. Verím, že sa spolu stretneme na ďalších akciách, ktoré pre vás nachystám,“ prezradila svojim fanúšikom speváčka.

Ako uviedla, k tomuto smutnému rozhodnutiu ju viedlo „veľa dôvodov, ktoré sú pre ňu zásadné“ . Nešpecifikovala však, o aké konkrétne ide. „Myslím, že bude stačiť, keď poviem, že aj ja som človek, ktorý má city, je zraniteľný a v neposlednom rade chce byť sama sebou. Všetko, čo robím, robím s radosťou a snažím sa ju odovzdávať ďalej. Bohužiaľ ale z môjho koncertu sa mi radosť začala vytrácať, až úplne zmizla. Robiť čokoľvek bez radosti nedáva zmysel mne, iste ani vám. Dúfam, že mi moje rozhodnutie odpustíte,“ dodala.

Monika ale zároveň sľúbila, že sa teší na všetky ďalšie akcie, ktoré budú nabité správnou atmosférou. Zároveň dodala, že sa chce naplno venovať svojej dcérke aj rodine.