Vilo Rozboril V siedmom nebi

Veľká letná súťaž: Hrajte o skvelé ceny za tisíce eur!

Rozdávame ceny v hodnote 20 000 eur! Pridaj sa a vyhraj aj ty!

Leto klope na dvere a s ním aj dovolenky, pohoda a relax. My sme si pre vás pripravili veľkú letnú súťaž, v ktorej hráte o neuveriteľné ceny.

Princíp je jednoduchý. Od 1. júna bude v priebehu 20 pracovných dní každý deň odokrytá jedna súťažná otázka. Stačí zakliknúť správnu odpoveď, vyplniť svoje údaje a ste zapojený do veľkej letnej súťaže s JOJkou. Hrá sa o ceny v hodnote 20 000 eur. Každý deň môžete vyhrať výhry v hodnote 1 000 eur. 

A o čo hráte? Ak sa zapojíte, môžete získať každý deň voucher v hodnote 300 eur na dovolenku od cestovnej kancelárie Hechter, pobyt na jednu noc pre 2 osoby s raňajkami v 5* hoteli Elizabeth v Trenčíne, trojhodinový vstup pre 2 osoby na kúpalisko Zelená žaba Trenčianske Teplice, dva lístky na festival TopFest a vstupenku do RiverPark Dance School. Naozaj je o čo hrať!

Voucher v hodnote 300 eur na dovolenku od spoločnosti Hechter

Zdroj: Shutterstock

​Pobyt na jednu noc pre dve osoby s raňajkami v 5* hoteli Elizabeth v Trenčíne: 

Historický hotel ELIZABETH je výnimočný svojou atraktívnou polohou priamo pod stredovekým hradom, v centre mesta Trenčín. Z letnej terasy hotela a z reštaurácie ELIZABETH môžete na hradnej skale obdivovať unikátny, takmer 2000 rokov starý rímsky nápis.

Zdroj: Hotel Elizabeth

​Trojhodinový vstup pre dve osoby na kúpalisko Zelená žaba Trenčianske Teplice: 

Zelená žaba je najvyššie položené kúpalisko v strednej Európe, ktoré je postavené na terase južného svahu Teplickej vrchoviny nad mestským parkom. V lete sa tu schladíte v bazéne, ktorý bol čiastočne vytesaný do mohutnej skaly v kopci. V zime sa rozohrejete v saunách pod hviezdnym nebom, obklopení borovicovým lesom.

Zdroj: kupelezelenazaba.sk

Dva lístky na festival TopFest:

Topfest ohlasuje návrat ku koreňom a prvé mená: Bastille a Skindred! Štrnásť rokov na festivalovej mape Slovenska oslávi v tradičný posledný júnový víkend roku 2017 najväčší rockový festival na Slovensku Topfest.

Zdroj: TopFest 2017

​Jednorázový vstup do tanečnej školy RiverPark Dance School

RiverPark Dance School je tanečná škola, v ktorej si nielen zatancujete, ale aj zacvičíte. Prinášame svetovú kvalitu rekreačného i profesionálneho tanca, od ranných až do večerných hodín.

Zdroj: RiverPark Dance School

Neváhajte a zapojte sa do veľkej letnej súťaže! Hrajte o kopu skvelých cien! 

Všetky informácie o veľkej letnej súťaži aj s otázkami nájdete TU: https://www.joj.sk/letna-sutaz/otazky!