Andrea Verešová vie ako zaujať: Túto štýlovú bundu budete chcieť okamžite aj VY!

Pôvabná modelka patrí bez pochýb k najkrajším víťazkám súťaže Miss Slovensko. O svoju dokonalú figúru sa rovnako stará v lete aj v zime. Na lyžiarskom svahu bola vďaka svojej zlatej bunde opäť neprehliadnuteľná.

Andrea Verešová je známa tým, že miluje šport, ktorým si aj po dvoch deťoch udržiava perfektnú postavu. Kým v lete sa venuje prevažne joge. Keďže patrí medzi celebrity, ktoré neuniknú pozornému oku novinára ani na zasneženom kopci, pozorne dbá na to, aby za každých okolností vyzerala perfektne. Je zvykom, že každý rok sa predvedie v novej luxusnej lyžiarskej kombinéze za stovky eur, vďaka čomu získala titul Kráľovná lyžiarskeho svahu. Na výbere si dá vždy poriadne záležať a svoj instagramový profil zásobuje fotografiami, na ktorých pózuje v zaujímavých outfitoch.

​Nedávno Verešová v českom lyžiarskom stredisku Špindlerov Mlyn predviedla naozaj zaujímavý módny kúsok. Jej zlatý outfit bol na svahu neprehliadnuteľný a u fanúšikov si získal iba pozitívne komentáre. Od minulého roku sú zlaté a strieborné zimné bundy naozaj veľmi trendy, a preto by nemali chýbať v šatníku žiadnej nákupnej maniačky.