Kate Winslet

Kate Winslet priznala výčitky v kariére: Čo som to urobila?!

Oscarová herečka Kate Winslet, ktorá sa preslávila úlohou Rose v kultovom filme Titanic, sa v nedávnom rozhovore znechutila nad sojimi staršími rozhodnutiami. Konkrétne nad spoluprácou s dvoma režisérmi, ktorí sa v tom čase zmietali vo víre kontroverzií spojených so sexuálnym obťažovaním a znásilnení neplnoletých dievčat.

Pre magazín Vanity Fair vytiahla herečka Kate Winslet na svetlo sveta minulosť. Nevrátila sa k časom svojej najväčšej slávy, teda k Titanicu alebo neskoršiemu Predčítaču, za ktorý získala Oscara za najlepšiu herečku, ale ani na úplné začiatky, ktoré mnoho slávnych hviezd ľutuje a radi by na ne navždy zabudli.

​Oba poľutovaniahodné momenty sa odohrali celkom nedávno. Išlo o spoluprácu s režisérom Romanom Polanskim a tiež s Woodym Allenom. Prvého odsúdili za znásilnenie neplnoletého dievčaťa už v roku 1978, o druhom jeho adoptívna dcéra tvrdí, že ju opakovane zneužíval. Hoci sa Allenova vina zatiaľ nepreukázala, herečka sa verejne ospravedlnila za to, že s oboma režisérmi vôbec spolupracovala. "Hovorím si, čo som to kur*a robila, že som nakrúcala s Woodym Allenom a Romanom Polanskim? Nemôžem uveriť tomu, že sú obaja dodnes vo filmovej brandži vysoko cenení. Je to kur*a neúctivé!" Oboch pritom briská herečka v minulosti bránila. S Polanskim v roku 2011 nakrútila film Boh masakry, s Allenom v roku 2017 Koleso zázrakov. "Preberám zodpovednosť, že som s nimi spolupracovala. Nemôžem to vrátiť. Bojujem s výčitkami, ale čo iné môže robiť, než tomu všetkému čeliť?," ospravedlňujúco sa dodala.

Kate Winslet môžete vidieť už dnes večer vo filme Krajčírka o 22:15 hod. na JOJ PLUS!

Tagy: Kate Winslet