"Tučná" Agáta Hanychová chce chudnúť! Zahráva sa s poruchou príjmu potravy?

Agáta Hanychová stále pokračuje vo svojom boji za prirodzenú krásu. Najnovšie sa pochválila svojou postavou bez zásahu retuše. Odhalila sa nielen v bielizni, aby všetkým dokázala, ako strašne pribrala... a zožala za to smiešne reakcie!

​"Chceli ste to... Tak tu to máte. Nikdy nie je neskoro začať... Keď nemôžeš, tak pridaj. Nech už je o mesiac," teší sa pred nedávnom rozvedená Agáta Hanychová, ktorá sa rozhodla ísť do tridsaťdňovej chudnúcej výzvy, spočívajúcej v diéte a každodennom cvičení. Chce tiež vynechať pečivo, múku, alkohol a obmedziť aj sladkosti. Je totiž presvedčená, že je "strašne tučná a už to takto ďalej nejde", a to sa rozhodla všetkým názorne dokázať selfíčkom pred zrkadlom.

Na sebe mala len podprsenku a nohavičky. Hashtagom "bez úpravy" zdôraznila, že si nijako nepomohla zoštíhľovacími aplikáciami, čo v sebe dnešné mobily ukrývajú. "Za mňa vyzeráš takto lepšie," reagovala na fotku modelka Ornella Koktová. "Keď máš tie nohy ako kostnaté paličky, je to veľa. Nech ťa nápadníci tiež môžu za čo málo chytiť...," radila jej skúsená modelka.

Slová o tom, že nutne potrebuje schudnúť, mnoho Agátiných priaznivcov vystrašila a rozhnevala. Podľa nich môžu mať veľmi nebezpečný dopad na jej fanúšičky, ktoré by sa pri pohľade na jej postavu mohli dostať do začarovaného kruhu porúch príjmu potravy. "Veľa dievčat, ktoré ju sledujú, teraz môžu mať komplexy. Hovorí sa ´jedz, aby si žil, a nie ži, aby si jedol´. Riešiť celý život len diéty a to, ako kto vyzerá, je na hlavu," dumali fanúšičky. "Môže tým akurát niekomu ublížiť. Keby povedala, že chce spevniť telo, alebo len jeden mesiac zdravo žiť a cvičiť, tak ok. Ale že je ´strašne tučná´ a musí s tým niečo robiť... To je proti zdravému rozumu. Ako verejne známa osobnosť by si mala občas dávať pozor na to, čo hovorí, aby tým niekoho neovplyvnila a zbytočne neublížila..."