Silvia Kucherenko hlási návrat k prirodzenosti: Neuveríte, ako teraz vyzerá!

Silvia Kucherenko prekvapuje. Kedysi kráľovná najrôznejších vylepšení sa v poslednej dobe vracia k prirodzenosti. Prezradila, čo ju k tomu viedlo!

Slovenská influencerka Silvia Kucherenko sa netají tým, že všetkým vylepšeniam krásy dáva v poslednej dobe zbohom. "Čo ťa viedlo k prirodzenosti?" Opýtala sa jej na sieťach jedna fanúšička. Silvia odpovedala úplne úprimne. "To je na dlho. Zmena pohľadu na krásu alebo vzhľad ako taký. Štúdium, škola. Nedá sa chodiť do školy ako do cirkusu. To sa nehodí. Študuješ na VŠ a viac ťa zaujíma vzhľad než vedomosti? To nejde,“ odpovedala blondínka.

To, čo sa jej už prestalo páčiť na nej samej, dnes kritizuje u ostatných. "Ja keď vidím na niekom dlhé nechty, umelé riasy a iné kamikadze robené na sebe dobrovoľne, čo sa vzhľadu týka, mám pocit, že tá dotyčná fakt nemá nič v hlave, verte tomu, tak to vnímajú aj muži na nás," odkázala všetkým dámam, ktoré ju sledujú! 

Je teda skutočným dôvodom investícia energie do vzdelania alebo snaha zaujať opačné pohlavie? "Majú radi jednoduchosť a prirodzenosť. Áno, žena sa má o seba starať, ale nesmie to byť akási priorita v jej živote," uzavrela. Niekdajšia kráľovná najrôznejších umelých vylepšení sa pochválila snímkami, na ktorých má odstránené tetovanie obočia, vlasové príčesky aj umelé riasy a údajne nie je ani nalíčená!