Pamätáte si na dvojičky Dylana a Colea Sprousea? Odpadnete, akí fešáci z nich vyrástli!

Bratia Dylan a Cole svojho času patrili medzi detské ikony. Účinkovali v mnohých filmoch a seriáloch pre dospievajúcich. Dnes sú z nich poriadni fešáci a hlavne šikovní mladí muži!

Dylan a Cole Sprouse sú dvojicou pravdepodobne najslávnejších hollywoodskych dvojčiat a minulý rok oslávili okrúhlu tridsiatku. Možno by sa o priečku známejších dvojičiek mohli pohádať so sestrami Ashley a Mary-Kate Olsen, no určite ste videli aspoň jeden film či seriál s nimi. Napriek tomu, že známejší boli za ich detských a dospievajúcich čias, kedy sa stali ikonou nejedného dievčaťa, ani dnes neupadli do úzadia!

Po tom, čo vyštudovali herectvo na prestížnej univerzite, sa k herectvu chceli vrátiť. Jeden z bratov však priznal, že ich chcú zväčša obsadiť do podpriemerných snímok. Preto mal každý z nich pripravený tiež plán B. Dvojčatá majú okrem herectva aj iné záujmy. Dylan je tiež spolumajiteľom a majstrom pivovaru v americkom meste Brooklyn. Cole je talentovaný fotograf, fotografoval napríklad pre Teen Vogue, W Magazine a ďalšie!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cole Sprouse (@colesprouse)

 

Čo sa ich osobného životu týka, Dylan randí s Barbarou Palvin, pôvodne maďarskou modelkou, od roku 2018. Už sú údajne aj zasnúbení. Druhý z bratov zatiaľ tú pravú ešte len hľadá!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

  

Sledujte film Na pár krokov s Coleom Sprouseom dnes o 20:35 na JOJke!