Nový seriál Einstein bude plný hereckých hviezd: Pozrite, na aké mená sa môžete tešiť!

Už v nedeľu 26. februára na JOJke odštartuje nový seriál s názvom Einstein. S akčnou komediálnou kriminálkou v réžii Martina Kazimíra prichádza na Slovensko svetovo úspešný seriál, ktorý bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. A zahrá si v ňom množstvo skvelých hercov!

Einstein je pôvodom nemecký seriál, ktorý je napísaný podľa rovnomenného filmu z roku 2015 a bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. Mimoriadny úspech zaznamenal okrem Nemecka aj v Španielsku či Portugalsku. Hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

Einstein

​Originálne komediálne spracovanie prináša uzavreté a aktuálne prípady dnešnej doby, no najmä nevšedné a často komické postupy svojského génia, ktorým sa nevyhýba ani na univerzite. Seriál má ambíciu osloviť širokú divácku skupinu tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie a komédiu. A to najmä cez hlavnú postavu, ktorú si divák zamiluje. V novinke okrem Juraja Loja, ktorý stvárňuje Filipa, účinkujú tiež Ivana Kubáčková, Richard Stanke, Dominika Richterová, Ady Hajdu, Peter Kadlečík, Lukáš Latinák, Monika Šagátová, Marián Miezga, Marko Igonda, Tobias Král, Lukáš Frlajs, Dávid Uzsák a mnohí ďalší.


Einstein Zdroj: TV JOJ
Sledujte seriál Einstein už od 26. februára na JOJke!