Dara Rolins prekvapila svojím vyjadrením o rodinnom rozpočte: Robíte to doma aj vy TAKTO?

Je úspešná, žiadaná, populárna a na nedostatok príležitostí sa určite nemôže sťažovať. Reč je o speváčke Dare Rolins, ktorá už desiatky rokov patrí k najžiarivejším hviezdam šoubiznisového neba. Napriek tomu, že sa o seba dokáže bez problémov postarať, sú veci, v ktorých nechce byť nezávislá. O čo ide?

Speváčka Dara Rolins sa v šoubiznise pohybuje už naozaj veľmi dlho a stále patrí medzi najžiadanejšie celebrity. Rozhodne biedu netrie a tak nie je odkázaná na finančné injekcie od partnera. Napriek tomu, že si na seba dokáže slušne zarobiť, sú situácie, keď chce cítiť, že sa o ňu muž vie postarať. Do tejto kategórie patria podľa jej slov aj dovolenky.

S partnerom Pavlom Nedvědom, s ktorým v týchto dňoch oslávili 2. výročie, sa chystajú dovolenkovať na Sardínii a na Miami. Keď sa portál iDnes.cz Dary spýtal, aký rozpočet si na tieto dovolenky vyčlenila, zareagovala tak, ako by čakal len málokto. Ja si myslím, že rozpočty na dovolenke majú riešiť muži. Takže dúfam, že Pavlík bude mať dosť peňazí na jedlo a dobré víno. To je všetko, čo ma na dovolenke zaujíma,” povedala so smiechom.My sme také malinké s Laurou. My toho zase toľko nezjeme a nevypijeme,” dodala. Nuž, ako si kto zariadi, tak má...

Tagy: Dara Rolins