Kapela Sokoly predstavila chytľavú novinku: Táto skladba vám rozprúdi krv v žilách!

Zo skvelých hudobníkov z obľúbenej šou Všetko čo mám rád vznikla kapela Sokoly, ktorá v týchto dnoch vydala novú skladbu. Singel s názvom Ja si len tak spievam sa dočkal aj videoklipu, ktorý má taliansky nádych a romantiku!

​Hudobná kapela Sokoly vznikla ešte v roku 2018 vďaka relácii Všetko čo mám rád. Tvoria ju piati skvelí muzikanti a to primáš a huslista Andrej Záhorec, kapelník a bubeník Robo “Skippy“ Hatala, kontrabasista Juraj Kyseľ, cimbalista Marek “Maco“ Neumahr a akordeonista Rado Duda. Títo šikovní a muzikálni chlapci v týchto dňoch vydali videoklip k autorskej piesni s názvom Ja si len tak spievam, ktorý mal na ich oficiálnom YouTube kanáli premiéru v sobotu večer.

Videoklip pre túto pieseň je podareným vizuálnym zážitkom, ktorý vezme divákov na dobrodružnú cestu pod okno, kde sú dvaja mladíci v šľapajách talianskych serenád a snažia sa získať priazeň mladej dámy v okne svojho domu. No tá ich prekvapí. Klip je plný humoru, radosti, hudby, tanca a pocitov, čo perfektne dopĺňa melódiu a text piesne. „Túto skladbu som napísal ešte v roku 2018 pre bývalú kapelu, v ktorej som účinkoval, ale nechal som si ju tak povediac “v šuplíku“. No prešiel čas a som veľmi rád, že práve v tejto kapele uzrela svetlo sveta. Po menšej aranžerskej úprave a textu, ktorý napísal textár Vlado Puchala, som ju doslova ušil “na mieru“, kapele Sokoly," vysvetlil autor piesne, multiinštrumentalista, v kapele bubeník a šéf Sokolov Róbert “Skippy“ Hatala.

Sokoly Zdroj: Sokoly

Sokoly Zdroj: Sokoly

Sokoly Zdroj: Sokoly

​Klip vznikol v priestoroch prešovského hotela pod režisérskou a kameramanskou taktovkou Petra Rončíka, ktorý je známy svojou kreativitou. Podarilo sa mu zachytiť veselé a vtipné scény, pričom zachoval autentickosť talianskeho nádychu.

Tagy: Sokoly