Veľkolepá premiéra Perinbaby 2 bola plná známych tvárí: Štýlová Alagič aj oslnivá Verešová!

Pokračovanie kultovej Perinbaby je tu! Po štvorročnom odklade sa tak diváci dočkajú dokonalého umeleckého zážitku. V jednom z bratislavských kín sa už uskutočnila premiéra rozprávky, ktorú si nenechali ujsť známe osobnosti. Pozrite, ako veľkolepo sa na túto príležitosť vyfintili!

V jednom z bratislavských kín sa uskutočnila dlho očakávaná premiéra pokračovania kultovej rozprávky Perinbaba. Pozrieť si ju prišlo naozaj množstvo známych osobností a samozrejme, nechýbali ani hlavný protagonisti, Lukáš Frlajs, Valéria Frištik, Andrea Verešová, Petra Vančíková-Kolevská či René Štúr.

Perinbaba a Dva svety - premiéra Zdroj: Profimedia

Z ďalších známych tvárí sa premiéry zúčastnili napríklad moderátorka Jasmina Alagič, Gabriela Drobová Ruman, Dušan Cinkota a nechýbala ani rodina režiséra, Juraja Jakubiska. Oslnivo vyzerala manželka Deana Horváthová-Jakubisková aj dcéra Janette Jakubisková. Všetci prítomní hostia poňali premiéru naozaj veľkolepo a ukázali sa v skutočne krásnych a štýlových outfitoch. Veď, uznajte sami a pozrite si zábery z premiéry v galérii, nižšie v článku.

Aj keď sa uvedenie pokračovania rozprávky Perinbaba odkladalo štyri roky, napokon sa fanúšikovia dočkali a kultový príbeh prichádza do kín. Slovenská klasika tak konečne opäť ožije a vy môžete byť pri tom. Od uvedenia prvej Perinbaby už ubehlo neuveriteľných 38 rokov a aj tak si takmer nikto nedokáže predstaviť najmä vianočné sviatky bez tejto obľúbenej klasiky.

Juraj Jakubisko, ktorý stál za oboma filmami, stihol druhú časť nakrútiť aj dokončiť, premiéry sa však nedožil. Magický príbeh, ktorý nesie názov Perinbaba a dva svety, si budete môcť v kinách pozrieť už vo štvrtok, 7. decembra 2023.

Perinbaba a Dva svety - Sabina Skalická, Lukáš Frlajs, Valéria Frištik Zdroj: Profimedia

Perinbaba a dva svety sa mala pôvodne dostať do kín ešte v roku 2019. Napokon mal byť ale film pripravený na uvedenie v roku 2020. Plány zmenila pandémia koronavírusu. Po jej prepuknutí došlo k niekoľkým presunom, a to na rok 2021 a následne na rok 2022. Tento nový, aktuálny dátum, je už ale definitívny. Nová Perinbaba prinesie ešte veľkolepejšie spracovanie, ktoré by mohlo bez problémov konkurovať veľkorozpočtovým zahraničným filmom. Nakrúcanie začalo ešte vo februári 2017 a trvalo dva roky. Podieľal sa na ňom takmer 100 členný štáb a popri hlavných postavách aj niečo vyše 300 komparzistov.