Splnený sen Dany Morávkovej: V muzikáli na ľade Popoluška sa vrátila k svojej veľkej vášni!

Ľadový muzikál Popoluška zláka malých aj veľkých. Jedinečné predstavenie mieri z Čiech na pár dní aj k nám. My sme pri tejto príležitosti vyspovedali herečku Danu Morávkovú, ktorú v ňom môžete vidieť!

Pre Danu Morávkovú je rola v Popoluška - muzikáli na ľade splneným snom. "Ako mladá som si mohla zahrať množstvo princezien. Toto je moja prvá kráľovná. Som za to veľmi rada," prezradila česká herečka pre joj.sk. Možno ste o nej nevedeli, že sa mohla stať známou krasokorčuliarkou. Kvôli herectvu sa však musela sna vzdať. "Mojím snom bolo, že si niekedy v hereckej úlohe zakorčuľujem, a to mi režisér splnil," povedala ďalej. "Krasokorčuľovanie je špecifické v tom, že stokrát spadnete a musíte sa postaviť. Je to veľmi náročný šport, treba mu obetovať množstvo času. Tréningy sú o šiestej ráno a potom sa ide do školy. Náročný je aj psychicky, pretože je nezmerateľný. Hodnotí sa tam umelecký dojem. To, čo je nezmerateľné, býva niekedy aj nespravodlivé," uviedla nám v rozhovore, s čím sa stretávajú profesionáli na ľade! 

Muzikál na ľade Popoluška s hviezdnym obsadením zamieri do Košíc a do Bratislavy už 27. a 30. decembra. Poteší oko malých, ale aj veľkých divákov, ktorí nedajú dopustiť na tradičné rozprávky. Muzikál na ľade je svetovou raritou, spája hercov, spevákov, krasokorčuliarov a tanečníkov! 

Zdroj: FB/Popelka muzikál na ledě

Ak ešte nemáte darček pre blízkych, možno ich poteší práve kúzelné predstavenie! Lístky zakúpite TUTU