Čomu sa venujú zvieratá zo ZOO? Máme medzi nimi aj svetovú hviezdu!

Kto vystupoval v Las Vegas, v Singapure aj v Monte Carle?

Diváci seriálu ZOO si obľúbili počas jeho sledovania nielen ľudských, ale aj zvieracích hrdinov. Nečudo, mnohí z nich sa prejavili ako skvelí herci, ktorých si musíte zamilovať vďaka ich povahám a menším aj väčším zápletkám. Veľa z našich zvieracích hercov pochádza z cirkusu Jo-Joo a s vystupovaním má nemalé skúsenosti. My sme pre vás zisťovali, čomu sa naši zvierací herci venujú, keď práve nenakrúcajú a akú rolu zastávajú v cirkuse.

Napríklad seriálová Džudy, opica závislá od tabaku, je asi najstaršou zvieracou herečkou. Hrá ju cirkusová opička Máša. „Máša je už dôchodca cirkusový. V minulosti vystupovala na perských tyčiach. Teraz je v dôchodku, v cirkuse odpočíva, tu si užíva slávu pred kamerami,“ prezradil nám Pavel Nováček, marketingový manažér cirkusu. Najväčším prekvapením je asi papagáj Hugo, verný spoločník vrátnika ZOO: „Papagáj Hugo, čo je vlastne ara zelenokrídla, vystupuje v rámci cirkusu a v rámci programu cirkusového – lieta nad hlavami divákov. Je to hviezda nášho programu. Účinkuje aj v zahraničí, Las Vegas, Singapur, Monte Carlo.“

Najmladším prírastkom je samozrejme malá pumička, ktorá nám doslova rastie pred kamerami. Puma Mia sa ešte len začleňuje, ale mala by vystupovať s ostatnými pumami. Konkrétne s jej maminou a ocinom,“ dodáva pán Nováček. My dodávame, že osudy hrdinov zo ZOO môžete sledovať opäť zajtra o 20:35 na JOJke!