Skvelý tip nášho šéfkuchára: Vaše fašírky už nikdy nebudú suché!

Jeho rady ocenia hlavne vaši stravníci.

Každá gazdiná má svoj overený recept na domáce fašírky, základ je kvalitné mleté mäso, správna kombinácia korenín a dobrý odhad prípravy na rozhorúčenom oleji. No aj tak sa vám možno občas stane, že i ten najlepší recept na fašírky zlyhá a namiesto šťavnatých porcii mäsa podávate vysušené hrudky. Gabo Kocák vám ponúka radu, vďaka ktorej sa to už nikdy viac nezopakuje: „Pridajte do fašírok zemiak, surový alebo mrkvu, varenú.“ Šéfkuchár má pre vás zakaždým nielen dobré recepty, ale aj fantastické riešenia do vašej kuchyne – sledujte šou 15 min. kuchár vždy v nedeľu o 17:15 na JOJke! Celé epizódy nájdete v našom archíve zadarmo!