Koľko stojí kvalitné HOLUBIE mäso? Tak z tejto sumy sa vám zatočí hlava!

Zdenko Kramarčík predvedie v Bez servítky svoje kuchárske umenie. Nebude chýbať ani menej známe holubie mäso!

Zdenko Kramarčík v Bez servítky ukáže prípravu holubieho mäsa. Jeho recept na túto pochúťku môžete po skončení dnešnej epizóde nájsť na stránke joj.sk. Holuba sme už v Bez servítky mali. Objavil sa v zaujímavom recepte. Dnes ho kuchár využije vcelku. Hostia sa budú len tak zalizovať. "Prvá chuť, ktorá je typická pre holuba, je železo a potom pripomína divinu," priblíži Zdenko divákovi chuť tohto mäsa, ktoré zatiaľ príliš na Slovensku nevyužívame. 

Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem tisícky za účasť si ako výherca odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Zdenko Kramarčík v Bez servítky povie, koľko stojí holubie mäso

"Takýto holub môže stáť niekedy aj 20-25 eur za kilo. Ale je dôležité použiť z toho mäsa to, čo som využil ja. Prsia skonzumujeme a z ostatných vecí si pripravíme omáčku," dá svoj tip kuchár Zdenko Kramarčík. Ak teda chcete mäso ochutnať, rátajte s tým, že to kvalitné zoženiete vo vyššej cene. Samozrejme, nejde o holuba, akého bežne vidíte lietať na ulici! 

Zdroj: TV JOJ

Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV s členstvom PREMIUM!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!