Neodpustiteľná chyba šéfkuchára? Marek konfrontuje Martina s tým, že použije kúpené mäso!
Martin Kolník počas každej predošlej epizódy, kde varil, dokázal, že v kuchyni je profesionálom. Ale aj Profesionálny kuchár to bude mať v tohtotýždňovej zostave o niečo náročnejšie. Hlavne, ak si jeho chyby všimne kritický Marek, ktorý je inak jeho kamarátom. Dobre však vie, že niektoré chyby sú u profesionálov v gastronómii neodpustiteľné. Také nastanú aj dnes. Zatiaľ, čo Marek bude poriadne sklamaní, ostatní tomu príliš veľkú pozornosť venovať nebudú!
Trúfate si navariť za 3000 tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Martin Kolník použije hotovú surovinu
Od profesionálneho kuchára by ste asi za žiadnych okolností nečakali, že nepripraví každú jednu surovinu sám. Stane sa to však u Martina, ktorého chybu spozná ihneď Marek. Pôjde o nedostatok v polievke, a to samotný, v tomto prípade druhý chod, nebude komplet ešte ani pred hosťami. Všimne si ju pri hovädzom mäse. "Dal som do úst to mäso a strašne som cítil tú rýchlosoľ. Keď niekde je, znamená to, že to mäso nemohol robiť on, ale kúpil ho," prezradí Marek. (Rýchlosoľ sa používa pri hotových výrobkoch ako sú údeniny či syry, správny kuchár ju ľahko spozná, poz. red.). "Dorábal som ho tak, ako sa robí - v souvide. Bolo to mixované s mojím vlastným. Zanechalo to tam tie stopy," bude sa dnešný kuchár obhajovať. Marek by však radšej prijal, ak by priznal dnešný kuchár svoju chybu!
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV s členstvom PREMIUM!