Erik Hilár v šou Bez servítky prehovoril: Otvorená spoveď o jeho búrlivej minulosti!

V roku 2006 vyhral druhú sériu reality šou Vyvolení svojrázny Erik Hilár Lakatošovie. Od svojho triumfu si prešiel lepšími i horšími obdobiami a o svojej turbulentnej minulosti otvorene prehovoril v kulinárskej šou Bez servítky, v ktorej tento týždeň súťaží.

Erik Hilár Lakatošovie v roku 2006 vyhral druhú sériu Vyvolených a kto túto reality šou sledoval, určite na neho dodnes nezabudol. Vo vile totiž pravidelne mútil stojaté vody svojim kontroverzným správaním. Po triumfe na televíznych obrazovkách si Erik prešiel naozaj zložitým obdobím. „Boli to pády a vzostupy. Od narkotík po väzenie,“ povedal bez okolkov v kulinárskej šou Bez servítky, v ktorej tento týždeň súťaží. „Po Vyvolených som si prešiel svojim. Mal som toho veľa. Skončil som aj v Prešove vo väzbe, aj v base. Do basy som šiel za to, že som krátil dane z Vyvolených. Že som ich neodviedol. Čiže, som mal krátenie daní, útok na verejného činiteľa. Odsedel som si 47 mesiacov v kuse,“ zaspomínal si na neľahké časy.

Keď sa Erik dostal z väzenia, začal žiť nový život. Naplno sa pohrúžil do svojej práce redaktora a aj pre svoju vyťaženosť rozhodne nemá hlavu v smútku z toho, že je stále single. „Som sám a je mi samému dobre. Keď chcem niekoho, alebo mám nejakého priateľa, tak príde raz za čas a odíde. Ja som opora sám pre seba a som v práci tak ponorený, že ma to napĺňa,“ zhodnotil.

​Súperi sa ho v šou Bez servítky pýtali aj na jeho netradičné meno Hilár. Keďže sa pôvodne volá Ján Haluška, nešlo im do hlavy, prečo ho všetci poznáme pod úplne iným menom. „Hilár je americké meno. V preukaze mám Hilár Lakatošovie, ale je to Hilary. Priezvisko aj meno mám zmenené kvôli tomu, že kedysi som bol transsexuál. Bral som hormóny, všetko ženské. Estrogén s amfetamínom urobil bordel v tele. Vrátil som sa domov do Svidníka a zabudol som kompletne na všetko a začal som fungovať. Učil som sa rozprávať v mužskom rode, chodiť som sa snažil ako chlap,“ dodal Erik. Prezradí niekdajší víťaz Vyvolených o sebe ešte nejaké ďalšie zaujímavosti? A kto napokon tento kulinársky týždeň vyhrá?

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!