Romantické zásnuby priamo pred kamerami: Polina z Bez servítky povedala ÁNO!

Tento týždeň v relácii Bez servítky bol poznačený vzťahom dvoch súťažiacich. Leo sa do súťaže prihlásil bez vedomia svojej partnerky, ďalšej súťažiacej, Poliny.

Ukrajinka od svojho partnera a konkurenta v jednom už dlhšiu dobu očakávala požiadanie o ruku. Súťažiaci do nej často rýpali so slovam, či hľadá v jedle prsteň. Ten napokon "našla", teda skôr ho našla súťažiaca Lenka, ktorá otvorila poklop, kde malo byť uvedené meno víťaza, bol tam však prsteň určený pre Polinu. 

"Potili sa mi dlane," priznala Lenka pred veľkým odhalením. Keď však napokon poklop zdvihla, bol tam prsteň. "Poli si najúžasnejšia žena, akú som kedy stretol. Vezmeš si ma za muža?" Okamžite si Leo klakol k prsteňu a priznal, že v tej chvíli bol len on a krásna Ukrajinka. Polina však najprv Lea prekvapila: "Nie." povedala. Vzápätí však dodala: "...nemôže povedať moje srdce."

 

Leov akt dojal aj ostatných súťažiacich v relácii Bez servítky. "Mne už nezáleži na tom, kto vyhrá," opísala Polina svoje pocity. "Celý týždeň som tušil, že v piatok ju požiada o ruku," povedal na rovinu Lukáš. "Bolo to dosť romantické, ale ja už som naozaj zvedavá, kto vyhrá," nevydržala čakať piatková kuchárka Lenka. Napriek tomu, že Polina a Leo získali svoje srdcia, finančná výhra napokon pripadla taktiež Leovi. "To majú na svadbu," povedali ostatní súťažiaci a Leo reagoval slovami: "Vyhral som ženu aj peniaze," To, kedy bude svadba a či pozvú budúci manželia na svoju svadbu aj tohtotýždňovú partičku je však zatiaľ otázne.

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!