TOTO ste v Bez servítky ešte nevideli: Premena jedného z kuchárov vyrazila súťažiacim dych!

Veľkolepý záver týždňa, ale aj sezóny - ten do Bez servítky priniesol Čech Martin. A súťažiaci pri odhalení jeho skutočnej identity razom stratili reč!

Martin si pre svojich konkurentov prichystal obrovské prekvapenie. Tí hádali, že Martin je  profesionálnym kuchárom, ktorý im pripraví menu, na ktoré nezabudnú. Zabudnúť sa im však napokon nezabudne na niečo iné. "Nejakú záchranku zavoláme, aby stála pred barákom alebo bude stačiť kýbeľ so studenou vodou," prezradil Martin pred šokom, ktorý v piatok nastal. Gastronomický zážitok síce súťažiacich nečakal, za to ich čakalo niečo úplne iné! 

 

Dôležitou súčasťou show Bez servítky je tiež program. Ten spravidla nasleduje po dojedení, Martin to však v piatok zobral opačne, svojich hostí privítal na prvý pohľad nahodený, ako by už predbiehal. "Bol som celý týždeň za tajomného a dnes sa konečne odhalím!" Prípitok hosťom po odhalení sadol ako nikdy... Ešte, že si Martin prichystal niečo ostré! 

Takto sa zo sympatického Čecha stala Miss Angelika!

Zdroj: TV JOJ

Po Martinovej premene bez slov ostala dokonca aj Renáta. Tá však bola z jeho premeny prekvapivo nadšená. "Nevedela som sa naňho vynadívať," priznala tohtotýždňová kritička úplne všetkého. A kto si to najviac užil - no, predsa "jediný" chlap tohto týždňa! 

Zdroj: TV JOJ

Ak ste piatkovú epizódu Bez servítky nestihli, nájdete ju v archíve.

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!