Kvôli podbradníku sa Janka zdvihne od stola: Je očkovaná proti humoru, odkáže jej Miška!

Tento týždeň sa vďaka Miške nesie v znamení podbradníkov. Bez tejto pomôcky by nedala ani sústo. Janke to už začne liezť poriadne na nervy a Miške sa zase začne páčiť, keď ju môže vytočiť!

Medzi dámami tohto týždňa to vyzerá napäto od začiatku a dnes sa ukážu hlavne vzájomné nesympatie medzi Michaelou a Janou. Tie si u Kevina takmer skočia do vlasov. Kameňom sváru sa stane podbradník, ktorý sa stal akýmsi symbolom Michaely. Bez neho by sa ani nenajedla. Nebude preto prekvapením, že ho vytiahne aj u Kevina. Každý má právo na to jesť, ako mu chutí. Keď však do tohto svojho stravovacie zvyku zapojí Miška Kevina, Jana začne zúriť. Miška totiž o desať rokov mladšieho hostiteľa utrie pred očami všetkých svojím podbradníkom. To dá do vývrtky Janku. "Podľa mňa je očkovaná proti humoru," neodpustí si poznámku podbradníková kráľovná na jej adresu. "Mňa strašne baví Janku vytáčať. Ju vytočí každá kravina a mňa to baví," povie Michaela, prečo s rýpaním do Janky stále pokračuje! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Nebude to však jediný raz za dnešný večer, čo sa Miška zdvihne utrieť Kevina. Na druhý raz však nevynechá ani Janku, aby jej nebolo ľúto. Tá sa však úspešne čistiacemu procesu jej súperky vyhne. Ostatní sa budú len prizerať, škoda len toho, že pri sebe nemali pukance. "Považuješ sa za normálnu, keď toto robíš?" Spýta sa jej Jana. Tá to celé bude brať len ako srandu. Janka však vonkoncom nie, zdvihne sa napokon preto od stola!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!