Keď Bez servítky pomáha: Kuchári dodržali slovo a výhru odovzdali chorému chlapcovi!

Tento týždeň ukázali profesionálni kuchári nielen svoje kuchárske umenie, ale aj veľké srdce. V Bez servítky hovorili o tom, kam poputuje ich výhra, a tak sa aj stalo!

Relácia Bez servítky ukazuje nielen kuchárske recepty, ale častokrát aj ľudské príbehy, nad ktorými sa treba pozastaviť. Vďaka účasti profesionálnych šéfkuchárov v tomto týždni skončila výhra tisíc eur v rukách tých, ktorí to najviac potrebujú. Výhercami sa stali až dvaja kuchári, tí sa však jednohlasne zhodli na tom, že si sumu nerozdelia na polovicu a nevyužijú na svoje osobné účely, ale celá poputuje Tomášovi Jánošíkovi.

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za tisíc eur? Každý kuchár navyše získa ďalších tisíc eur za účasť. Prihláste sa TU.

Sedemnásťročný Tomáš sa narodil spolu s mŕtvym dvojčaťom. Kvôli tomu sa uňho vyvinula detská mozgová obrna, konkrétne chlapec trpí kvadruparézou s osovou hypotóniou. Jeho bežné dni sú len o ležaní, keďže má slabé chrbtové svalstvo a na všetky štyri končatiny ťažký spazmus. Napriek ťažkému osudu je to veľmi usmievavý a vnímavý chlapec. A pre našich kuchárov bolo cťou odovzdať mu výhru pri jeho návšteve. Veríme, že peniažky rodine pomôžu zmierniť náročný život s chorobou! 

Zdroj: TV JOJ/Bez servítky

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!