recept_dezert

Dezert: Ovocie namáčané v čokoládovej fontáne

Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.

Ingrediencie:

  • 1 ks ananás 
  • 1 ks mango 
  • 1 bal jahody 
  • 1 strapec hrozna
  • 2 dl whisky 
  • 500 g mliečna čokoláda 
  • 50 g maslo 

Postup:

  • do misky nakrájame na väčšie kúsky ananás a mango
  • jahody dáme na polky
  • pridáme hrozno
  • pridáme whisky
  • poriadne premiešame
  • nádobu utesníme a dáme do chladničky na cca 2 hodiny
  • do čokoládovej fontány pridáme rozpustenú mliečnu čokoládu
  • pridáme maslo
  • ovocie vyberieme z chladničky
  • ovocie podľa chuti napichneme na špajle a dáme pod čokoládovú fontánu

Tagy: Dezert