Hlavné jedlo: Na franforce

Hlavné jedlo: Na franforce

Trhané mäso, pečené zemiaky s cheddarom, avokádový dresing.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

krkovička

veľký pohár paradajkového pretlaku

cesnak, sojová omáčka

červená mletá paprika

med

mrkva

zemiaky

cheddar

paradajky

červená cibuľa

limetka

avokádo

Zdroj: TV JOJ

​Postup: 

Z pretlaku, cesnaku, soli, sójovej omáčka, červenej papriky, medu a mrkvy si spravíme marinádu, do ktorej dáme na väčšie kusy nakrájanú panenku. Dáme piecť na cca 4 hodinky, po upečení natrhám mäso vidličkami. Na plech si dám rozkrojene zemiaky v šupke, osolím, okorením, pokvapkám olejom a upečiem. Tesne pred dopečením posypem strúhaným cheddarom

Šalátik pico de gala:

Nakrájam paradajky, cibuľu, osolím a pokvapkám šťavou z limetky.

Tagy: Jedlo