Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kukuričná múka – polenta
Maslo + olivový olej na varenie
Vývar
Parmezán
Balsamicový ocot
Šampiňóny
Rukola šalát
Soľ, olivový olej extra virgin
Postup:
Kukuričnú múku /polentu/ uvaríme vo vývare po dobu 20 - 30 minút tak, aby bola jemná a nemala hrčky. Necháme vychladnúť a stuhnúť na plechu na pečenie. Nakrájame na rezy trojuholníkového tvaru a opečieme na panvici. Medzitým si nakrájame šampiňóny. Urestujeme na masle a oleji, pridáme balsamicový ocot a vyredukujeme. Takto pripravené hríby uložíme na polentu, ozdobíme hoblinami parmezánu a šalátom rukola. Prelejeme olivovým olejom a servírujeme.