Zuzka Šebová expresne uhádla povolanie hostky a potom: TOTO ju absolútne šokovalo!

Uhádnuť povolanie hosťa len na základe indície, vo väčšine nie je úplne jednoduché. Niekedy sa to našim hádačom podarí, inokedy nie. Z času na čas však prídu aj situácie, že hádači prídu na to, čo hosť robí a to aj bez nápovedy.

V pondelkovej epizóde Inkognita sa do kresla pre hostí posadila aj sympatická Katka. Len čo prišla do štúdia, Zuzka Šebová a Evelyn spozorneli, pretože ich upútal hostkin výzor. Bola krásne oblečená, upravená a tak na nej šli oči nechať. Nuž, a práve to ako Katka vyzerala, Zuzku inšpirovalo k tipu na jej povolanie.Katka, ste nádherná. Máte nádherné vlasy, máte nádherné lodičky a nádhernú koženú sukňu. Aj ten top k tomu. Ja to trošku vidím na módu a možno by ste mohli navrhovať lodičky,“ povedala.

Keď potom prišla indícia „Popoluška“, hádačom bolo jasné, že Zuzka trafila do čierneho.Buď vyrába lodičky, alebo zmenšuje nohy,“ zavtipkovala Šebová. „Alebo pestuje hrach, fazuľu a šošovicu,“ zareagoval Mišo Hudák. Keď potom Evelyn správne uhádla, že Katka niečo vyrába a pracuje s kožou, bolo to jasné. Väčšinou tie povolania chodia na mail Miškovi. Ja neviem, prečo to prišlo mne. Ale už to nejako dobojujeme,“ zažartovala Šebová.

INKO - Zuzka Zdroj: TV JOJ

​Evelyn následne správne uhádla Katkine povolanie a Zuzka bola nadšená, ako správne to tipla na základe jej vzhľadu. No potom prišiel poriadny šok, pri ktorom Zuzke zamrzol úsmev na tvári. „Toto kolo som uvádzal, že bude zaujímavé. Jednak pre toto a jednak mám ešte jednu otázku pre Zuzku. Poznáš Katku?“ spýtal sa Vlado. Nie, ale viem tvoj IBAN...nie, nepoznám Katku,“ odpovedala mu. „Nie? Je to tvoja spolužiačka. Zo základnej školy,“ povedal Vlado a kolegyňu totálne odrovnal. Chvíľku trvalo, kým sa vôbec zmohla na slová. „Ja som tam asi veľa nechodila tým pádom,“ zhodnotila. Napokon vysvitlo, že dámy síce navštevovali tú istú školu, no chodili do iných ročníkov, takže je pochopiteľné, že Zuzka si ju vôbec nepamätala. Nuž, aj takéto situácie nastávajú v Inkognite.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito