Miška sa rozhovorí o rodinnej tragédii: Manžel jej zahynul v zahraničí, dieťatka sa nedočkal!

Bez servítky neraz prináša smutné príbehy účinkujúcich. O osobnej tragédii sa rozhovorí dnes aj mamina Miška!

Michaela je v očakávaní už tretieho potomka. Synčeka pomenuje po manželovi, ktorý tragicky zahynul v zahraničí. "Nám sa stala tragédia. Môj partner, dnes sú to presne tri mesiace, čo nás opustil. Ostali mi po ňom tri deti. Starší syn Ryan, mladšia Izabelka a tretie dieťa, je to chlapček, ale to sa už nedozvedel." S Martinom bola dvanásť rokov. V zahraničí mu zlyhalo srdce a už sa k rodine domov nevrátil. "Nedozvedel sa, že budeme mať druhého syna, ktorého veľmi chcel," prezradí Miška v dnešnej epizóde Bez servítky. "Mám pocit, že tie dvere raz otvorí." Jeho batožinu stále neotvorila. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sama si nemôže dovoliť nepracovať ani na materskej. Hneď, ako sa synček narodí, bude sa musieť vrátiť do práce. Jej malí pomocníci dnes budú spolu s maminou očakávať návštevu. Malá Izabelka ihneď hostí poobjíma. S ťažkým osudom sa rozrozpráva aj pred hosťami v Bez servítky. Pri stole neudrží slzy, keďže počas jej účasti v Bez servítky to boli presne tri mesiace, čo sa manželovi zastavilo srdce. Hostia budú mať slzy na krajíčku, keď im bude Miška opisovať, ako sa cíti. "Čokoľvek by si potrebovala, kedykoľvek sa ozvi," zaznie z úst Kelsa. "Všetky jedlá, ktoré vám naservírujem mal on rád," prezradí pred jedením Miška. Po tom, čo pôjde po prvý chod, hostia sa medzi sebou jednohlasne dohodnú, že pri hodnotení jej varenia dajú bokom emócie a budú hodnotiť tak, ako im bude naozaj chutiť!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!