Zimomriavky všade a odpadávajúci hostia: TAKTO presne má vyzerať vysoká gastronómia!

Jozefa Masaroviča netreba nadšencom gastronómie špeciálne predstavovať. Jeden z najlepších slovenských kuchárov a šéfkuchár bratislavskej reštaurácie je držiteľom niekoľkých kuchárskych ocenení!

Nie nadarmo sa hovorí, že to najlepšie je na záver. V tomto týždni by sme však mohli polemizovať o tom, kto bol úplne najlepší. Kuchári by si pokojne mohli podať ruku a zagratulovať. V tomto prípade sa môžeme baviť o zdravom konkurenčnom prostrední. Každý jeden je vo svojom obore profesionálom a má svoje kuchárske špecifiká. Jozef Masarovič ako slovenská kuchárska špička hosťom pripraví prepracované menu, ktoré bude zložené z desiatok kvalitných surovín. Hrá sa s každou jednou z nich, aby z nej vyťažil to najlepšie. "Už keď večer začal, bolo vidieť, že Jožko je profesionál," zaznie z úst Jakuba ešte pred konzumáciou. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Jozef je známy hlavne tým, že vie perfektne pracovať s textúrami jednotlivých surovín. To vykúzli v chuťových pohárikoch jeho hostí a zákazníkov hotové divy. "Za mňa najlepší dezert v živote, a to si dovolím tvrdiť, že som ich už zjedol celkom slušnú kopu," zaznie z úst Zdenka, ktorý dá pomyselne klobúk dole. "Zažil som euforický šok, lebo toto jedlo vo mne vyvolalo neskutočný pocit radosti," zaznie tiež z úst Zdenka. "Myslel som si, že mi pečenie ide, ale po tomto dezerte môžem ísť do...," bude komplimentmi chrliť aj pondelkový Peter. Jakub prizná, že mu bude pri jedení na odpadnutie, ale len v tom najlepšom slova zmysle. Hostia sa zhodnú na tom, že by si nielen dnešný deň, ale celý týždeň najradšej zopakovali! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!