Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 ks tekvica
1 ks Feta syr (300 g)
olivový olej
rukola
1 ks bageta
parmezán
250 g prosciutto
tekvicové semienka
med
balzamico
Postup:
Najskôr predhrejeme rúru na 180 °C . Na plech si dáme papier na pečenie. Tekvicu si olúpeme, vyčistíme a nakrájame na také primerané polmesiace. Navrch položíme feta syr. Tekvicu pokvapkáme trochou oleja, dáme soľ, korenie a vložíme do rúry asi na 30 minút, kým nie je mäkká. Medzitým rukolu umyjeme a osušíme. Hotovú tekvicu vyberieme z rúry a pekne na ňu poprekladáme prosciutto. Na vrch posypeme parmezánom, rukolou. Na tanier dáme pečivové štangle a môžeme servírovať. Dozdobíme.