Predjedlo: Surovo, no z lásky.

Predjedlo: Surovo, no z lásky

Tatrarák.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

1 ks Tmavý chlieb

500 g hovädzej sviečkovice

5 ks Vajec

1 ks Hubový garum

250 ml Rajčinový pretlak

Granulovaný cesnak

Cibuľa

Kapari

Soľ a korenie

Zdroj: TV JOJ

​Postup:

Vykrojím si krúžok s tmavého chleba a opečiem v tousteri, hovädziu sviečkovicu nakrájam na malé kúsky a naložím do hubového garumu - vajíčka s maslom na panvici za stáleho miešania pomaly zohrejem na teplotu, aby sa nezačali zrážať, ale sa z nich začala vyparovať voda. Takto postupujem, až kým je z vajíčok sýto oranžová lepkavá hmota. Vyrobím si domáci kečup z rajčinového pretlaku, sušenej cibule, granulovaného cesnaku, rozpučených kapár, soli a korenia - všetko dám na seba: toust, tatarák, vajíčka, soľ, korenie a kečup

Tagy: Predjedlo