Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
· Pstruh 1 filet
· Cukor 100g
· Soľ 100g
· Citrón 1 ks
· Limetka 1 ks
· Semiačka 1 čajová lyžička
· Brandy 0,04 l
· Špenát
· Feniklové semiačka
· Pohánka na pukance
Postup:
Rybu si vyfiletujeme, vyberieme kosti. Namarinujeme. Cukor, soľ, citrónová kôra, limitová kôra, šťava citrusová, môžeme pridať semiačka feniklové, brandy. Marinujeme 1 hodinu, následne opláchneme a zavakujeme. Potom uvaríme sous vide na 39 stupňov 20 minút a zachladíme
Uhorka:
Vykrojíme si guličky, plátky. Namarinujeme, voda, soľ, cukor, jablkový ocot. Jablko. Jablko očistíme a nakrájame na kocki. Dáme variť s vodou na pyré. Uvaríme, vymixujeme, prepasírujeme. Dochutíme cukor, jablkový ocot
Servis:
· Horčica semiačka
· Reďkovka
· Kaviár lososový
· Bylinky