Predjedlo: Vitamíny z potoka

Predjedlo: Vitamíny z potoka

Marinovaný pstruh.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Ingrediencie:

· Pstruh 1 filet

· Cukor 100g

· Soľ 100g

· Citrón 1 ks

· Limetka 1 ks

· Semiačka 1 čajová lyžička

· Brandy 0,04 l

· Špenát

· Feniklové semiačka

· Pohánka na pukance

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Rybu si vyfiletujeme, vyberieme kosti. Namarinujeme. Cukor, soľ, citrónová kôra, limitová kôra, šťava citrusová, môžeme pridať semiačka feniklové, brandy. Marinujeme 1 hodinu, následne opláchneme a zavakujeme. Potom uvaríme sous vide na 39 stupňov 20 minút a zachladíme

Uhorka:

Vykrojíme si guličky, plátky. Namarinujeme, voda, soľ, cukor, jablkový ocot. Jablko. Jablko očistíme a nakrájame na kocki. Dáme variť s vodou na pyré. Uvaríme, vymixujeme, prepasírujeme. Dochutíme cukor, jablkový ocot

Servis: 

· Horčica semiačka

· Reďkovka

· Kaviár lososový

· Bylinky

Tagy: Predjedlo