Zážitky Roba Jakaba z nakrúcania seriálu Bodka: Učím sa od psa, aj keď vyzerám ako blázon!

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka, v ktorom si zahrá vyšetrovateľa Šimona Malíka. Jeho nerozlučným parťákom bude pes. Nakrúcanie so zvieratami pritom vôbec nie je jednoduché a svoje o tom vie aj hlavná postava seriálu Bodka. Ako sa mu spolupracovalo s psím parťákom?

​Robo Jakab je talentovaný herec, ktorý zahviezdil vo viacerých seriáloch televízie JOJ. Najnovšie sa predstaví ako policajný vyšetrovateľ, ktorého verným parťákom bude pes menom Bodka. "Hlavnou postavou je Bodka, teda psík. Konečne nie je hlavnou postavou herec. Ja som ako keby druhou hlavnou postavou," prezradil. Šimonovi sa v práci a ani v súkromí veľmi dariť nebude. Zmení to až zázrak. "Stane sa kúzlo a ja začnem počuť myšlienky psíka, ktorý mi začne ´nakladať´. Vyčíta nielen mne, ale aj všetkým ľuďom, ako žijeme. Je to taký psík mentalista, budhista," približuje. A čo hovorí herec na prerod? "Už len to, že začnem počuť psa a začnem sa rozprávať so psom, s ktorým žijem v jednej domácnosti, je veľký prerod. To musím spracovať ja ako Šimon a potom s ním začnem fungovať normálne a stretávame sa s tým, že okolie o tom nevie. Ostatní si teda budú myslieť, že som blázon, ale ja nie som blázon, ja sa iba učím od psa," hovorí vysmiaty Robo Jakab. A ako prebiehali dialógy so psami a či sa Robo Jakab pri nakrúcaní občas necítil ako blázon, to sa dozviete v priloženom VIDEU HORE.

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už v sobotu 9. januára o 20:35 hod. na JOJke!