Najťažšia herecká úloha Roba Jakaba: Čo preňho bolo také náročné?

S hereckým kolegom, psom Bodkou sa musel zoznamovať a jednoduché to nebolo. Trávili mnoho času aj mimo nakrúcacích dní, a to všetko iba pre to, aby herecké výkony oboch aktérov boli autentické

Ako v hollywoodskom filme! Tak sa zrejme cítil seriálový Šimon, ktorého stvárňuje Robo Jakab, ten sa na svojho kolegu – psa, musel poriadne pripraviť. Dokonca trávili čas aj mimo ateliérov priamo u Jakaba v byte, a tak si pomaly títo parťáci k sebe nachádzali cestu, čo chvíľku aj trvalo. Robo bol v zoznamovaní sa dôsledný a rovno na Bodku spustil.: „Kamoško, my ideme spolu točiť seriál, tak si musíme na seba zvyknúť. “ A tak začalo ich kamarátstvo. 

Robo Jakab hviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Hrá vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nejde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už v sobotu o 20:35 hod. na JOJke!